Apertiv cu 3 feluri de branza

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2014 | 4360 vizualizari

 

Am gasit aranjamentul asta intr-o revista franzuzeasca. Cica food design e la mare moda! Exista si o catedra la facultatea de design . Pai, sa ne conformam....

 

INGREDIENTE

  • 200 g de cascaval cu wasabi ( verde)
  • 200 g de branza de capra ( alba)
  • 200 g de Emmentaler
  • 2-3 lingurite de mustar de pieersici, din comert
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Apertiv cu 3 feluri de branza:

Taiem branza in diferite forme geometrice si o plasam pe platou. punem in jur 2-3 lingurite de mustar de piersici, care de fapt e o dulceata un pic iute si aromata de piersici care merge foarte bine cu branza. 

Servim ori ca aperitiv, dar cel mai bine dupa masa, cu un cognac mai vechi....

Daca ti-a placut reteta noastra "Apertiv cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

danakarin 1

16.01.2014, 08:34

Laura, cascavalul verde e cu Wasabi care e un gen de heran Japonez. Deci cascavalul e un pic iute si foarte aromat!

Ina 1

19.01.2014, 08:29

robert_b 1

15.07.2014, 21:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti cu crema de branza