Ardei iuți în oțet

de Panacris in Conserve, 21 Sep 2014 | 3901 vizualizari

 

În fiecare an, de vreo cinci ani, încerc o nouă rețetă de ardei iuți pentru iarnă. Vin acum cu o nouă rețetă simplă și bună! Pentru mine e nouă, pentru alții e de când lumea :D

 

INGREDIENTE

  • ardei iuți micuți verzi și roșii 500g,
  • oțet 9 grade cca. 1000 ml,
  • sare 4 linguri,
  • zahăr 4 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuți în oțet:

Ardeii se spală sub jet de apă rece, apoi se așează estetic în borcane sterilizate. Se adaugă în fiecare borcan 1 lingură de sare pentru murături și o lingură de zahăr, apoi se adaugă oțet de 9 grade, până ce se umple borcanul, se închide ermetic cu capac, apoi se depozitează în cămară.

Simplu, rapid și pișcăcios! ;)

Răbdare, spor și succes! >:D<

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuți în oțet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

jolygina 1

22.09.2014, 00:30

buni

Merisor 1

22.09.2014, 09:30

Trebuie sa fac si eu

Panacris 1

22.09.2014, 09:55

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei bulgaresc la borcan