Ardei umplut

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2009 | 7110 vizualizari

 

Este mancarea mea preferata..imi place gustul de ardei gras atat fiert cat si crud,folosesc ardei gars atat la ciorbe/mancaruri cat si la salate...

 

INGREDIENTE

  • carne tocata,am folosit carne de gaina,gasca si vitel
  • 23 ardei gras
  • 4 cepe medii
  • 3 cartofi medii
  • 2 oua
  • orez
  • 4linguri de bulion
  • 2 linguri de faina
  • sare,piper,patrunjel,oregano,busuioc
Portii: -1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut:

Am tocat carnea ,ceapa,cartofii la robot.Am amestecat-o cu cele 2 oua,un pumn de orez,sare si piper dupa gust.

Am curatat ardeii de seminte,i-am spalat si i-am lasat cateva minute la scurs.

Am umplut ardeii cu compozitia de carne si i-am asezat intr-o oala.Am pus apa peste ei si i-am pus pe foc..i-am lasat sa fiarba cam o ora si jumatate.Am amestecat  faina cu bulionul si cu putina apa ,am frecat cu un tel ca sa nu se faca cocoloase si am adaugat-o peste ardei..apoi am bagat oala la cuptor inca o jumatate de ora ,aproape de final am adaugat patrunjel,busuioc si oregano.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Oana 1

20.05.2009, 23:53

Aaa, tu nu pui capacele la ardei? Eu le pun felii groase de rosii deasupra si se vad si mai colorati si nici nu iese carnita din ardei.

Oana 1

24.05.2009, 00:13

Mamaaaa! Lui Cata nu-i plac , dar a mancat dovleceii umpluti, pe care-i facusem pt. Stef

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cous-Cous cu cârnat afumat şi salată de varză