Ardei umpluti cu ciuperci

de Lau in Mancaruri de post, 7 Oct 2011 | 5907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei
  • 200 g orez
  • 500 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • cimbru
  • marar
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 1 rosie
  • 200 ml ulei
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu ciuperci:

 Se curata ardeii de seminte si cotoare,se spala si se lasa la scurs

Eu am spalat ciupercile si le-am fiert 2-3 clocote.

Ceapa se caleste in ulei si cand s-a inmuiat putin adaugam morcovul dat prin razatoare,rosia taiata marunt,adaugam orezul,pasta de tomate,o cana de apa si lasam sa fiarba pana scade apa,adaugam ciupercile tocate,patrunjel,marar,cimbru,potrivim de sare si piper dupa gust,amestecam si mai lasam putin,adaugam oul si amestecam bine.

Umplem ardeii cu compozitia de ciuperci ,le punem capacul,asezam intr-o oala care la fund am pus cateva fire de cimbru,2 foi de dafin,am adaugat apa cu sare cat sa fie la nivel cu ardeii,am acoperit oala cu folie de aluminiu si am dat la cuptor cca 60 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline