Ardei umpluti la multicookerul PHIILIPS

de ela in Mancaruri cu carne, 25 Sep 2014 | 4468 vizualizari

 

M-am indragostit de oalele astea minune )))...am facut colectie dar le folosesc pe toate trei )))) da,am 3 nu doua ))) zilele trecute mi-am luat si una de la gorenje )))) sa nu dati cu pietre ))))

 

INGREDIENTE

  • 8ardei grasi
  • 600gr carne tocata amestec
  • 1lingurita ulei de masline2linguri pasta tomate
  • 1morcov taiat marunt
  • 1ceapa tocata
  • 1/2 cana orez
  • 1/2cana apa
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti la multicookerul PHIILIPS:

Taiem un capac la ardeii grasi in dreptul coditei si scoatem semintele si membranele apoi ii spalam si ii lasam la scurs.

Punem in oala uleiul,ceapa tocata si morcovul.Apasam butonul MENIU selectam programul FRY,Apasam COOKING TIME si selectam 15minute.Apasam START si amestecam din cand in cand in oala.Dupa 5minute,adaugam carnea si o asezonam dupa gust cu sare si piper si ce condimente mai dorim.Dupa 7minute adaugam pasta de rosii,orezul si apa si amestecam bine.Cand s-a evaporat apa oprim aparatul si lasam sa se racasca compozitia.

Umplem ardeii cu compozitia de carne si tapetam cu un strat de faina deasupra carnii ca sa nu se revarse carnea in timpul prepararii.

Asezam ardeii in pozitie verticala in oala interioara si turnam apa in oala cat sa ajuga pana la jumatatea ardeilor.Selectam programul STEW si setam timpul cam de 120minute(in carte scrie ca 40minute dar este mult prea putin timpul,nu se inmoaie ardeii).Inchidem capacul si apasam START.Verificam ardeii din cand in cand si vedem cand s-au inmuiat si oprim aparatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti la multicookerul PHIILIPS" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (31)

ela 1

01.10.2014, 22:00

Nu se stie ce mai apare

babi5 1

04.10.2014, 19:47

ela 1

04.10.2014, 20:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale si ardei umpluti cu carne de curcan si ciuperci