Aripioare cu ciuperci

de madi_marin in Pui, 16 Sep 2011 | 5648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare
  • 200 g ciuperci mici
  • condimente pentru pui
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu ciuperci:

Aripioarele se curăţă, se taie în jumătate, se spală, se şterg şi se ung cu ulei. Se presară cu condimente, sare şi piper . Se tapetează o tavă cu hârtie de copt , se unge cu ulei şi se pun aripiarele condimentate. Se dă tava la cuptor pentru 25 de minute, aripiarele întorcându-se de câteva ori până sunt rumenite frumos pe toate părţile.

Între timp spălăm ciupercuţele fără să le mai curăţăm de pieliţă. Se scurg bine şi se trag la tigaie în puţin ulei încins împreună cu usturoiul tocat, sare şi piper.

Aripioarele se servesc cu ciupercuţele presărate cu mărar şi eventual puţină smântână.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ciuperci