Pulpe de pui cu sos de arahide

de silvi0ara in Pui, 25 Feb 2010 | 2907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 1 carnacior semi afumat
  • 5-6 ciuperci champinion(sau chinezesti)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 mana de arahide prajite
  • 4-5 catei de usturoi tocati marunt
  • Pentru sos:
  • 1 lingura unt de arahide
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 2 linguri sos de soia dulce
  • 1 lingura miere
  • un praf de sare si unul de piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de arahide:

Pulpele de pui se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,sau ce vreti.Se condimenteaza cu sare si piper,se adauga cateii de usturoi taiati marunt,carnatul taiat bucatele si ciprecile taiate in patru.Apoi se pregateste sosul ,amestecand toate ingredientele la un loc si il diluam cu 200ml de apa.Turnam sosul peste pulpe,adaugam si arahidele,apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preancalzit la 200gC pentru 30 de minute.Apoi scoatem tava din cuptor,dam folia la o parte si mai lasam pulpele inca 15-20 de minute sa se rumeneasca frumos.Se pot servi cu o garnitura de taitei din faina de orez,orez simplu sau cartofi natur.Dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

25.02.2010, 23:36

interesanta, dar nu pot sa incerc pt. ca nu gasesc toate ingredientele!

silvi0ara 1

26.02.2010, 10:48

Teo,se gasesc la noi pe piata tot ce am pus.

susu 1

26.02.2010, 21:45

Foarte bine arata. Eu as degusta ....

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe din pulpe de pui