Aripioare de pui in sos de vin

de Miha in Pui, 27 Oct 2010 | 8352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 cana vin
  • 1/2 capatana de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui in sos de vin:

Ceapa si ardeiul tocate marunt se pun la calit in ulei de masline. Cand s-au inmuiat se adauga aripioarele curatate si spalate si se perpelesc pe toate partile. Se stinge totul cu sucul de rosii si se aduce la punctul de fierbere. Adaugam si vinul, putina apa daca mai este nevoie, cat sa se acopere carnea si acoperim cu capac. Potrivim gustul de sare si piper. Fierbem la foc mic pana scade sosul si carnea este fiarta si se desprinde de pe oase.

Cand este aproape gata adaugam usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cald cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

kamy 1

27.10.2010, 20:54

bn aratapui nu-mi trebuie ca de asta am mancat ...si cu mamaliga dar o bere parca,parca..mi-ati facut pofta....fug si las...5f

Miha 1

28.10.2010, 11:06

Anca, accept schimbul.
Asa e Maria...cu mamaliga e foarte bun.
Roberta, pielea e cahhhh...
Ela, iti ajung 3 furculite?
Cami, la pranz te astept cu berea.

Sylvia 1

28.10.2010, 15:41

Super tare imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]