Aripioare de pui la gratar

de Lau in Pui, 8 Iun 2017 | 9748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 1 lingurita ghimbir pudra
  • 100 ml sos soia
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingura zahar
  • 4 catei usturoi
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 1 lingura busuioc uscat
  • 100 ml vin alb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la gratar:

Intr-un bol, adaugam sosul de soia, uleiul de masline, ghimbirul, usturoiul trecut prin presa, zaharul,piperul, boia de ardei dupa gust, busuiocul, vinul si amestecam bine.

Trecem fiecare aripioara prin marinada si asezam intr-un bol, turnam marinada ramasa peste ele, acoperim cu folie alimentaara si dam la rece 1 ora.(eu am lasat peste noapte)

Scoatem carnea din marinada si asezam aripioarele pe gratarul incins bine, lasam sa se rumeneasca, pe ambele parti, avem grija sa nu le ardem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare rotisate cu sos de smantana si usturoi verde