Aripioare de pui pane

de Julia_Snow in Pui, 20 Mai 2014 | 4656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 buc. aripioare de pui (partea superioara)
  • 4 oua
  • o mana de fulgi de porumb
  • 5 linguri faina
  • o lingurita condimente China
  • cateva fire de patrunjel verde
  • sare, piper, lemongrass
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui pane:

Se spala aripioarele si apoi se dau in cateva clocote. Se lasa la scurs.

Ouale se bat bine , iar apoi se adauga faina treptat, amestecand bine pana la omogenizare. Urmeaza sarea, piperul, condimentele China, un praf de lemongrass si patrunjelul taiat marunt.Se amesteca totul bine, urmand ca la sfarsit sa adaugam fulgii de porumb si aripioarele, avand grija sa le invelim bine in aceste amestec.

Se prajesc in ulei incins si se scot pe un platou cu servetele de hartie, care sa absoarba grasimea in exces.

Se pot servi cu diverse sosuri, orez sau legume.

Pofta buna! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]