Pui la punga cu cartofi

de nadina73 in Pui, 8 Oct 2010 | 5460 vizualizari

 

Rapid si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare 1,7 kg
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 punga pt fripturi
  • 1,5 kg cartofi
  • ulei
  • praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga cu cartofi:

Se curata puiul si se taie in doua, se condimeteaza cu sare piper si vegeta, se pune in punga fara ulei si se prinde cu clema , iar cu o scobitoare se inteapa din loc in loc cu o scobitoare.

Se curata cartofii se taie in 4-6 (depinde cat de mari sant) se pun intr-un vas se condimeteaza cu sare si piper  si praf de usuturoi

Se unge o tava cu ulei dupa care se pun cartofii condimentati si se pulverizeaza cu o pompita ulei pe ei ,iar punga cu pui se pune in mijloc.Se da tava la cuptor acoperita  cu folie de aluminiu (pt a nu se usca prea tare cartofii)pentru 50 minute,dupa care se scoate tava se ia folia de aluminiu si se desface punga. Se taie si se mai da tava la cuptor pentru 20 minute petru a se rumeni frumos.

Se serveste cu mujdei....................nebunie nu alta

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]