Aripioare prajite cu garnitura de branza cu ou

de Lau in Mancaruri cu carne, 4 Mar 2011 | 4340 vizualizari

 

ceva rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi
  • 6 oua
  • 250 g branza de vaci(se poate si de oaie)
  • sare
  • condimente
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare prajite cu garnitura de branza cu ou:

se spala si se curata aripile, se pun la fiert cu 2 cani de apa si un pic de sare. Cand au fiert se condimenteaza si se prajesc in uleiul incins. Le scoatem pe un servetel sa se scurga de ulei.

Batem ouale cu branza si un pic de sare daca este nevoie, punem un pic de ulei in tigaie si cand s-a incalzit adaugam ouale cu branza amestecata bine. Amestecam din cand in cand sa ne sa se lipeasca.

Pe o farfurie se pun aripioarele, branza cu ou si se servesc cu mamaliguta calda si castraveti murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare prajite cu garnitura de branza cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de curcan la cuptor