Babi Ketjap (Tocana indoneziana de vita) la Slow cooker

de Satisfyyourcravings in Vita, 17 Apr 2018 | 4861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 grame carne de vita sau porc
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 bucata de 1 cm de ghimbir
  • 2 lingurite Sambal (sos picant)
  • 2 linguri zahar brun (sau de palmier)
  • 1 lingura ulei de susan
  • sare, piper
  • 130 ml Ketjap manis (sos dulce de soia)
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 lingura de faina
  • Pentru servit:
  • orez gatit
  • ceapa verde
  • seminte de susan
  • 4 oua ochiuri prajite
  • fasole verde gatita la aburi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Babi Ketjap (Tocana indoneziana de vita) la Slow cooker:

Se taie carnea in cuburi, ceapa verde in rondele, ghimbirul se rade si usturoiul se piseaza.

Se soteaza carnea impreuna cu ceapa, ghimbirul si usturoiul la foc mare cateva minute. Se transfera in vasul Slow Cookerului in care se mai adauga ketjap, sosul de soia, sambal, zaharul si uleiul de susan. Se gatesc 4-5 ore la setarea Low. 

Dupa 4 ore, se adauga faina, se amesteca bine si se mai lasa aproximativ 30 de minute, pana se ingroasa sosul. 

Se serveste cu orez, ceapa verde, fasole verde, oua si seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Babi Ketjap (Tocana indoneziana de vita) la Slow cooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]