Baghete cu cascaval

de stefania in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 8829 vizualizari

 

Sunt minunate ca aperitive, sau pur si simplu la un mic dejun de weekend.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj
  • 200 gr salam feliat foarte subtire
  • 200 gr cascaval
  • ketchup
  • oregano
  • ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu cascaval:

Se intinde foietajul cu sucitorul si se unge jumatate de foaie cu ketchup.Asezam feliutele de salam si apoi radem cascaval pe razatoarea mare. Cealalta jumatate o ungem cu putina apa si o tragem peste umplutura. Se preseaza bine pentru a scoate golurile de aer si taie baghete de 2-3 cm latime cu ajutorul rolei de pizza. Se rasuceste fiecare feliuta si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cu ou si se presara oregano. Se dau la cuptorul incins pana se rumenesc. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]