Banana La cuptor

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2010 | 8246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 banana potrivita
  • 100 gr de branza
  • 100 gr de smantana
  • scortisoara
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana La cuptor:


Se ia o banana potrivita(galbena), se taie pe lung dar nu de tot, se scoate din banana o mica portiune si se face un santulet in care se vor introduce feliile de branza. Se unge o tava cu putin ulei se aseaza banana in tava si in crestatura facuta se adauga smantana peste feliile de branza, se pudreaza cu scortisoara si se da la cuptor la foc potrivit.

Se va intoarce banana sa se patrunda pe fiecare parte ca in imaginile alaturate. Se serveste la micul dejun.

In Costa Rica sunt mai multe tipuri de banane(platano), unele dulci care se folosesc la dulciuri au culoare galbena dar sunt si altele verzi care se folosesc la mancaruri, sunt de 4-5 marimi, de la foarte mici pana la banane de 30-40 de cm, care au alt gust decat cel pe care il cunoastem noi din Romania.

Pofta Buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana La cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza picanta