Barcute cu carne

de ANNA_46 in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2012 | 3566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj , doua pachete
  • usturoi si condimente
  • un ou
  • o ceapa
  • un ardei
  • 250gr carne tocata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute cu carne:

Ardeiul si ceapa se prajesc in ulei. Se adauga carnea si usturoiul pisat. Se prajesc pana ce se elimina tot sosul, se condimenteaza cu  sare si piper si  se pune deoparte. Aluatul foietaj se taie in dreptunghiuri pe care le asezam in formele deja unse cu unt. Aplicam metoda cu furculita, dupa ce le umplem si le ungem cu oul batut.Le vom coace in cuptorul preancalzit pana ce devin aurii cca 30 sau 40 min. Pentru panze vom decupa din nou dreptunghiuri, le taiem in doua pe verticala usor curbat. le ungem si pe acestea si le coacem. Dupa racire se pot monta. Pofta buna.

TIPS-URI

1

Aceasta reteta se poate coace si in alte forme , gustul ramane acelasi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Panacris 1

18.12.2012, 23:06

ANNA_46 1

21.12.2012, 10:11

Multumesc frumos Panacris

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 18:57

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu dovlecei si ciuperci