Placinta cu mozzarella, oua de prepelita si rosii cherry

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2021 | 3422 vizualizari

 

"retete pascale"
Dacă se anunță musafiri, vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă. Sigur vor fi încântați dacă îi veți servi cu o felie de plăcintă.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 11 oua de prepelita
  • 150g mozzarella
  • 11 rosii cherry
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 1 borcan de sos pesto rosso (cu roșii și busuioc)
  • semințe de pin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mozzarella, oua de prepelita si rosii cherry:

Lași să se dezghețe aluatul la temperatura camerei, apoi îl întinzi pe o foaie de aluat și îl transferi în tava mare de cuptor. Tai aluatul de jur-împrejur, lăsând o margine de 2 cm. Nu îl tai în totalitate, ci îl lași prins în cele 4 colțuri. Ungi aluatul cu sos pesto rosso.

Fierbi ouăle de prepeliță pentru 2-3 minute, le lași să se răcească și apoi le cureți de coajă și le tai în 2 pe jumătate.

Speli roșiile cherry și le tai în 2. Speli ardeiul gras și îl feliezi. Tai mozzarella felii de aproximativ 2 cm.

Așezi ingredientele peste aluat, alternându-le. Presari semințele de pin. Poți să mai presari câte o linguriță de sos pesto din loc în loc.

Introduci plăcinta în cuptorul preîncălzit la 180de grade C, pentru 30-35 minute, până când aluatul se rumenește frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mozzarella, oua de prepelita si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de conopida