Batoane Cu Brinza

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2014 | 4624 vizualizari

 

Minunate..!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina,
  • 50 gr drojdie proaspata,
  • 2 lingurite de zahar,
  • putina sare,
  • 6 linguri de ulei,
  • 600 ml lapte caldut,
  • 600-700 gr brinza{cas} de capra am avut eu,
  • 150 gr unt moale.
  • Pt uns:
  • 2 oua,
  • 2 linguri lapte,
  • 1 pumn de seminte de susan.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane Cu Brinza:

Pentru inceput framintam, cernem faina intru-un bol mai mare si facem o gropita in mijloc si adaugam drojdia cu zaharul cu putin lapte caldut ;lasam 15 min dupa care ne apucam sa framintam ,adaugam sarea, uleiul si restul de lapte caldut si untul moale.

Framintam bine aluatul si il lasam la crescut timp de 1 ora. In acest timp dam brinza pe razatoare cea cu ochiuri mari.

Cind aluatul a crescut intidem o foaie pe masa de lucru infainata si taiem cu cutitul patratele in care punem 2-3 linguri de brinza rasa si impaturim {sul} fiecare patratel in parte{ca in imagine} le asezam in tava tapetata cu hirtie de copt, le mai lasam 10 min si dupa, ungem cu ou batut si cu cele 2 linguri de  lapte , presaram seminte de susam si bagam la cuptor preincalzit 180 de grade si lasam 25 de min, pina se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

Puteti pune in umplutura si oua, esente, marar dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane Cu Brinza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]