Batoane cu salam si cascaval

de mary993 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2014 | 12660 vizualizari

 

Asa zisele "bunaciuni" de sotul meu.Foarte bune si rapid de facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • salam feliat
  • cascaval
  • ulei
  • vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu salam si cascaval:

Am taiat aluat ca si in poze si am pus cascavalul si salamul.Le-am rotunjit si le-am pus pe o tava tapetata.Le-am dat cu ulei deasupra si vegeta.15 min in cuptor pana au prin o culoare maronie la 160gr.

TIPS-URI

1

Se poate pune orice inuntru.Am facut unele umplute cu rosii si mozzarella cu putin piper.delicioss!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu carne de pui si sunca