Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2018 | 4183 vizualizari

 

O tarta delicioasa care nu rezista mult pe farfurie.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 500 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 200 gr de rosii in suc
  • 200 gr de sunca
  • 100 gr de parmezan
  • 100 gr de cascaval
  • 250 gr de mozzarela Delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco:

       Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).

Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca.

       Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt. Pe fiecare le umplem pe rand: un strat de rosii, sunca, parmezan, cascaval ras, mozzarela feliute si presaram oregano.

Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

2

Putem face ce umplutura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi Byron