Bezele

de oana_pisicutza16 in Dulciuri, 14 Mar 2012 | 7592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un albus de ou 
  • 80 g zahar 
  • Un praf de sare 
  • Un plic zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se bate albusul spuma cu praful de sare

Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mai bate putin

Se pune spuma obtinuta in pompa de ornat tort si se fac forme in tava

Se baga in cuptorul preincalzit la foc mic si se lasa pana se usuca

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

oana_pisicutza16 1

15.03.2012, 10:46

va multumesc

MIUTA 1

15.03.2012, 11:43

Foarte bune

Geanina87 1

17.03.2012, 18:16

Arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bezele