Bigoli con salsiccea e panna

de Bya Ralu in Paste, 27 Oct 2015 | 4234 vizualizari

 

Paste cu carnati si smantana

 

INGREDIENTE

  • Paste proaspete(bigoli)
  • 2 salsiccia(2 bucati de carnat)
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 ceapa mica alba
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • 1-2 catei de usturoi
  • parmezan ras
  • sare/piper
  • busuioc congelat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bigoli con salsiccea e panna:

Intr-o oala punem apa cu sare la incalzit,cand apa incepe sa fiarba adaugam pastele proaspete.Se lasa la foc potrivit sa fiarba,se testeaza daca sunt fierte.

Carnatii se curata de coaja de deasupra si se piseaza cu o furculita,pentru a se sfarama bine carnea si se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si ceapa tocata marunt si usturoiul strivit.

Se lasa cateva minute sa se rumeneasca,se stinge cu vinul alb,pana cand se evapora alcoolul dupa care se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba carnea.

Se pun condimentele,busuiocul congelat si smantana (cand apa a scazut,nu complet si cand carnea si ceapa sunt aproape fierte).

Pastele fierte se adauga peste sosul format,se lasa 1-2 minute pe foc dupa care se pot servii.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Bigoli con salsiccea e panna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]