Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși

de Bucataras in Piine, 8 Aug 2025 | 1497 vizualizari

 

Seamănă cu niște biscuiți, dar au textură de chifle, astfel că le-am spus biscuiți chifle. Se fac foarte ușor și sunt numai buni pentru sendvișuri sau chiar serviți simplu. Pentru acești Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși, am folosit făină, iaurt, lapte, cașcaval și ou.  

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși:
  • 300 g făină de grâu
  • 150 g iaurt grecesc
  • 120 ml lapte
  • 150 g cașcaval
  • 1 plic praf de copt
  • 1 ou pentru uns
  • mix semințe
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși:

Cum se prepara acesti Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși:

 Tapetează cu hârtie de copt tava mare de aragaz.

Într-un bol mare, pune făina, sare, praful de copt, cașcavalul dat pe răzătoarea mică. Amestecă toate ingredientele. Adaugă apoi iaurtul și laptele și amestecă bine până se omogenizează.

Scoate aluatul obținut pe blatul înfăinat de lucru și întinde-l sub formă de disc, cu grosime de 1,5 cm. Porționează-l în triunghiuri, apoi așază-le în tava de copt.

Unge triunghiurile cu ou bătut și presară mix de semințe.

Coace în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade C, timp de aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc frumos.

După coacere, scoate tava din cuptor și lasă triunghiurile la răcit.

Servește-le calde sau reci, simple sau sub formă de sendviș. Sunt grozave!

Încearcă și rețeta de Ciabatta cu măsline, foarte gustoasă sau varianta de Pâine de casă cu iaurt, pufoasă și bună.

Îți recomandăm și rețeta de Pâine fără frământare.


Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]