Biscuiti Ferrero Rocher

de Anett in Dulciuri, 6 Ian 2017 | 3647 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori! :)

 

INGREDIENTE

  • 140 gr faina
  • 30 gr pudra de cacao
  • 120 gr unt
  • 70 gr zahar
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingurita zahar vaniliat
  • 1/2 praf de copt
  • sare
  • 12 bucatele de ciocolata neagra
  • 1 albus
  • 150 gr nuca
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Ferrero Rocher:

Intr-un bol, amestecam faina, praful de copt, zaharul vaniliat, pudra de cacao si zaharul,  apoi adaugam untul care este la temperatura camerei, laptele, galbenusul si sarea. Cand aluatul este omogen, invelim in folie si punem in frigider pentru o ora.

Din aceasta compozitie, formam 12 bilute. In centrul fiecarui bilute, punem o bucatica de ciocolata neagra. 

Trecem bilutele prin albusul usor batut si apoi tavalim prin nucile tocate.

Le introducem in cuptorul bine incins si lasam pentru 12-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Ferrero Rocher" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem de caise