Biscuiti pentru Mos Craciun

de nadea68 in Dulciuri, 20 Dec 2013 | 4601 vizualizari

 

Pentru ce care iubesc biscuitii dar pentru un motiv sau altul nu se apuca sa-i faca....
O reteta usoara si aspectuoasa...

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat pentru tarta( dulce)
  • 100 g zahar pudra
  • cateva picaturi apa
  • coloranti alimentari
  • decoratii din zahar
  • esente(lamaie,vanilie,)
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti pentru Mos Craciun:

Foaia de tarta o tinem la temperatura camerei,dupa care o intindem. Cu ajutorul formelor pentru biscuiti decupam ce dorim.

Eu am ales stelute si braduleti. Dupa ce le-am decupat le bagam la cuptor pentru 15 minute,pe o tava de cuptor acoperita cu hartie. Intr-un bol mic punem zaharul pudra si apa,o lingura.Daca e prea consistenta se mai adauga apa ,daca e prea lichida se adauga zahar.Trebuie sa obtinem o glazura sa putem lua cu pensula de bucatarie si sa punem pe biscuiti. Adaugam coloranti si esenta de lamaie sau ce esenta dorim. Eu am facut si cateva duble in sensul ca am decupat o stea si inca una cu gaura in mijloc. Dupa ce se coc le lipim cu glazura si in mijloc umplem cu ciocolata, in cazul meu, sau cu dulceata daca va place. Biscuitii dupa ce sau racit ,li-am ornat cu glazura colorata si bilute de zahar argintate. .Se potrivesc foarte bine la o cafea :)....sau cu lapte pentru Mos craciun :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pentru Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Braduti de Craciun