Bolul Abundentei cu naut in sos BBQ si sparanghel crocant

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 2 Feb 2016 | 2397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos de hummus:
  • 4 linguri humus (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/hummus-picant-cu-miere-75264.html, dar fara sriracha si miere)
  • 1 lingura iaurt degresat nio
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 1 lingurita marar uscat
  • 1/2 lingurita pudra de ceapa
  • 1/2 lingurita chives
  • Pentru naut in sos BBQ:
  • 2 linguri naut din conserva, scurs
  • 1 lingura sos BBQ
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/4 lingurita pudra de usturoi
  • 1/4 lingurita pudra de ceapa
  • 1/4 lingurita piper Cayenne
  • Pentru servit:
  • 1/2 legatura sparanghel
  • cateva rosii cherry, taiate
  • 1/4 cartof dulce gatit
  • 2 linguri orez brun gatit
  • 1/4 avocado feliat
  • o mana spanac proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bolul Abundentei cu naut in sos BBQ si sparanghel crocant:

Se amesteca toate ingredientele pentru sos si se pastreaza la frigider. 

Se amesteca nautul cu sosul BBQ, piperul Cayenne, pudra de usturoi si cea de ceapa si cimbrul. Se gateste intr-o tigaie la foc mediu spre mic pana devine crocant si lucios.

Se gateste sparanghelul pe un gratar fierbinte, pe toate partile pana devine croncant.

Se aseaza spanacul intr-un bol, iar deasupra celelalte ingrediente. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bolul Abundentei cu naut in sos BBQ si sparanghel crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra