Bors cu pui de tara

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 3 Apr 2014 | 5117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara (sau doar tacamuri de pui)
  • taietei de casa (facuti dintr-un ou si faina cat cuprinde)
  • 4 fire de ceapa verde
  • 2 cepe uscate (galbene)
  • ardei gras rosu si verde
  • o bucata de telina
  • un cartof mare
  • un dovlecel mic
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • sare dupa gust
  • o cescuta cu suc de rosii sau bulion
  • 400 ml bors umplut in casa
  • patrunjel si leustean , verdeturi proaspete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu pui de tara:

Portionam puiul, il spalam in apa rece si il punem la fiert, adunand periodic spuma formata. Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare, adaugam borsul si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana ce da in clocot,  punand la final si taieteii. Presaram verdeturile tocate marunt si oprim focul.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu pui de tara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu taitei de casa