Bors de praz si cartofi

de alilianaa in Ciorbe, 13 Feb 2013 | 6844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 fire de praz
  • 4 cartofi
  • un morcov
  • 2 cepe
  • un pastarnac
  • o rondea de la o telina mare
  • sare
  • leustean
  • 300 suc de rosii
  • 300 g zarzavat de ciorba
  • un ardei
  • 2 rondele de fidea
  • bors-200 g
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de praz si cartofi:

Ceapa,cartofii, patarnacul, telina, ardeiul, prazul, morcovul se  curata, se spala si si toaca. 

Intr-o oala punem apa la fiert cu sare. Cand incepe sa fiarba, punem legumele mai putin prazul. Cand acestea sunt pe mai mult de jumatate fierte, pun prazul.Pe acesta l-am pus mai intai la in ulei incins intr-o tigaie, dupa care l-am pus la fiert in oala cu legume. La final am adaugat zarzavatul pentru ciorbe, sucul de rosii. Borsul l-am pus la fiert si a fost adaugat si el.Le-am lasat la fiert cam 10 minute.

La final al adaugat fideaua si leusteanul tocat.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de praz si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata