Bors de sfecla cu legume

de katty in Mancaruri de post, 21 Oct 2014 | 7482 vizualizari

 

Ideala in zilele de post .

 

INGREDIENTE

  • 3 sfecle mai mici
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 cartof mai mare
  • o cana bors
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru uscat
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel verde
  • leustean

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de sfecla cu legume:

Curatam legumele si le spalam . Tocam ceapa fin , iar restul legumelor cubulete (oprim 1/2 de sfecla ).
In uleiul incins punem la calit ceapa , morcovul si telina . Cand legumele s-au inmuiat bine  stingem cu apa . Fierbem 10 minute , apoi adaugam   sfecla  . Lasam 10 minute si punem si cartofii .

Punem crenguta de cimbru ( o scoatem la sfarsit) , sare si piper dupa gust . Radem pe razatoarea mica sfecla ramasa si stoarcem zeama .Cand legumele sunt fierte punem borsul fiert separat , leusteanul tocat fin  si zeama de sfecla . Mai dam 2 clocote si oprim focul . Servim  borsul cu patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Panacris 1

22.10.2014, 07:56

Ksenya 1

22.10.2014, 10:33

e buna !

Rocsi 1

22.10.2014, 21:07

Imi place si mie acest bors!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de Sfecla