Bors de varza cu carne de porc

de abetina in Mancaruri cu carne, 2 Dec 2018 | 4260 vizualizari

 

Rețete românești de suflet

 

INGREDIENTE

  • 1 varza,sa tot aiba 2 kg
  • 2 kg.carne de porc,am folosit pulpa de porc fara grasime
  • 600 gr.costita de porc,fara prea multa carne
  • 500 gr.carnati de casa afumati cu lemn de stejar
  • 4 cepe mari
  • 6 morcovi
  • 1/2 bucata telina
  • ierburi aromate,oregano,rozmarin,maghiran
  • condimente de porc
  • 1 lingura mare de sare
  • 1 legatura de leustean
  • 1 gogosar
  • 300 ml.bors acru
  • 3 linguri pasta de tomate
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de varza cu carne de porc:

  Se portioneaza carnea, costita si se pun la fiert cu apa, se adauga varza tocata fideluta, cepele tocate marunt, morcovul taiat rondele, telina cubulete, gogosarul tocat, sare, ierburi aromate, condimentele de porc; se pune un capac si se fierb la foc potrivit, sa fiarba bine.

Cu circa jumatate de ora inainte de a fi gata fiarta varza, se adauga si carnatii taiati felii, se lasa sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile si cand sunt fierte, se adauga borsul acru, pasta de tomate, se lasa sa traga cateva clocote si se opreste focul, apoi se adauga leustean tocat marunt si se poate servi.

Sa aveti, pofta dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de varza cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

02.12.2018, 20:38

Arata foarte bine!

RODIMUR 1

02.12.2018, 20:39

Nu fac ciorbe cu carne de porc, dar cred că ar merge bine cu ceva acrișor, borș în special...!

madi_marin 1

07.12.2018, 11:16

Nebunie! Pe vremea asta merge perfect!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti la cuptor