"Bunatati pentru colindatori"
O reteta super buna, luata de pe Retete de Colectie by Unica, putin modificata de mine :D
Untul la temperatura camerei, se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, pana se obtine o crema spumoasa.
Se adauga ouale, se amesteca, apoi se adauga bananele pisate cu furculita, esenta de vanilie.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt si cateva patratele de ciocolata alba taiate marunt.
Se amesteca bine compozitia, se umplu formele 3/4, in mijloc punem putina ciocolata alba si se da la cuptorul preincalzit pentru 20 minute.
Se lasa sa se raceasca bine, iar intre timp se face crema.
Smantana grasa se pune intr-un bol inalt si se mixeaza cu mixerul pentru 3-4 minute, intre timp adaugam zaharul pudra, cateva picaturi de colorant si mixam pana se face o spuma tare.
Ornam briosele cu crema formata si le decoram.
Pofta buna!