Briose pizza

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2009 | 7451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • jumate cana apa
  • o cana ulei
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • drojdie cat o nuca
  • Umplutura:
  • 1 carnat vegetal
  • un ardei
  • o ceapa
  • oregano
  • sare
  • cascaval
  • pasta de ardei sau rosi
  • ciuperci
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pizza:

am facut un aluat din ingrediente si am lasat la crescut!

se toaca ceapa,ardeiul si se calesc in ulei si apa,sare si oregano,ciupercile se curata si se taie feliute apoi se calesc.

crenvusti se taie rondele,cascavalul se razuie

ungem tavile pentru briose(mufis)cu ulei sau tapetam cu hartie,le imbracam cu aluat,ungem cu pasta de rosi sau ardei,adaugam din compozitia de ardei si ceapa,adaugam crenvusti,ciupercile si dam la cupor,cand sunt aproape gata adaugam si cascavalul si le mai lasam in cuptor pana ce cascavalul s-a topit!

se servesc reci sau calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bucataras Dragos 1

18.12.2009, 21:59

imi place ideea ta care da pizzei pe langa gustul ei bun si o forma mai apetisanta . am adaugat la favorite iar data viitoare cand fac pizza am sa o fac stil briosa! multumesc de idee

Michelle 1

18.12.2009, 22:27

cu placere,Dragos,Luminita!

luminita20_2006 1

20.12.2009, 12:05

super ideea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Tortilla