Broccoli si conopida cu sos de smantana si suc de morcovi

de Irina in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2013 | 4517 vizualizari

 

Legume la abur si un sos usor, iata o garnitura pentru un pranz sanatos, plin de vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 8-10 morcovi
  • 3 linguri de smantana partial degresata
  • 2 cani broccoli
  • 2 cani conopida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli si conopida cu sos de smantana si suc de morcovi:

Se spala si se curata legumele. Broccoli si conopida se desfac in buchetele, iar morcovii se storc, pentru a obtine suc de morcovi.

Intr-o cratita mica se fierbe sucul de morcovi la foc mare, timp de 8 minute, pana se reduce la jumatate. Se amesteca apoi cu smantana. Eu am adaugat si doua lingurite de pulpa de morcovi. Sosul se pune intr-un bol.

Buchetele de broccoli si conopida se fierb la abur, cat sa se inmoaie putin, dar sa ramana crocante. 

Se foloseste un platou pe care se asaza bolul cu sos si alaturi se asaza legumele. 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli si conopida cu sos de smantana si suc de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Boccelute de clatite cu ciuperci