Budinca caramel cu ciocolata

de RuxyRux in Dulciuri, 31 Mar 2016 | 3766 vizualizari

 

Desert delicios de ciocolatos doreste cineva? Pun pariu ca nu! :))))))) 

 

INGREDIENTE

  • 70 gr. unt
  • 100 gr. zahar brun
  • 25 gr. zahar de cocos
  • vanilie
  • 125 gr. ciocolata ( 60% cacao)
  • 2 cani de lapte
  • 60 gr. amidon
  • 50 gr. unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca caramel cu ciocolata:

Intr-un vas se topeste untul ( 75 gr.) in el se pune zaharul care se caramelizeaza usor.

Intr-un ibric larg se pune amidonul si se toarna laptele putin cate putin, se pune si vanilia, se amesteca pana la omogenizare si se incalzeste usor, se toarna peste caramel si se tine pe foc pana se ingroasa,  se adauga ciocolata care se topeste imediat, eu am pus mixerul vertical pentru o budinca mai fina. La sfarsit se adauga restul de unt 50 gr.

Se ung formele cu unt (pot fi cescute de cafea) si se pun la rece. Se rastoarna pe farfuriute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca caramel cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (41)

CameliaR 1

04.04.2016, 15:18

Wooow, ce budinca buna!

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:23

Laurici...stai sa te prind )) Vai scumpo! Multumesc de vizita si de apreciere

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:23

Camy, multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]