Budinca de cartofi

de LUK in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2010 | 12904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mai mari
  • 4 oua
  • 200gr branza telemea
  • 2 linguri de smantana
  • cascaval ras
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi:

Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare 30min.Cand sunt fierti se racesc in apa rece, se curata si se rad pe razatoarea mare.Branza telemea se rade pe razatoare si se amesteca cu cartofii,smantana si 3 oua.Se unge o tava iena cu putin ulei si se aseaza compozitia.Un ou se bate cu putina sare si se pune peste compozitia de cartofi.Peste oul batut se presara cascaval ras.

Se coace in cuptorul preincalzit 35min,pana cand se va rumeni frumos deasupra.

TIPS-URI

1

Se poate folosi ca garnitura la fripturi sau se consuma ca atare...

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]