Budinca de cartofi cu cas

de Mitinita in Mancaruri de legume, 20 Feb 2015 | 3391 vizualizari

 

Unul dintre felurile preferate ale copiilor

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de kg de cartofi
  • 4 oua
  • 250 ml smantana
  • 250 g cas
  • 50 g unt
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu cas:

Se curata cartofii de coaja si se taie in jumatati, apoi se fierb in apa clocotita cu putina sare. Se fierb doar pe jumatate si se scot cand inca sunt tari. Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin (sau se clatesc cu apa rece) si se feliaza.

Se bat ouale, se adauga smantana, casul, untul si se sareaza dupa gust.

Feliile de cartofi se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se toarna deasupra amestecul de oua cu branza si se misca tava incat compozitia sa se aseze uniform.

Se da tava la cuptorul preincalzit si se coace pana cand compozitia nu mai joaca.

Se serveste fierbinte, taiata in felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Patatnik(budinca de cartofi)