Budinca de paste

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Feb 2012 | 15076 vizualizari

 

Ideala ptr. pranz sau cina!

 

INGREDIENTE

  • paste scurte 500 g.
  • sunca 250 g.
  • carne din conserva (optional)
  • ulei de masline
  • pesmet din paine alba
  • oua 3 bucati
  • iaurt 400 ml.
  • cascaval 100 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste:

Pastele se fierb al dente conform indicatiior de pe ambalaj. Intre timp sunca si carnea din conserva se calesc cu putin ulei de masline. Dupa ce s/au scurs pastele de apa se amesteca cu compozitia de carne. Ouale sa bat bine cu iaurtul si se adauga la paste, se amesteca usor pana se inglobeaza toate ingredientele. Amestecul obtinut se pune intr-un vas termorezistent, tapetat cu ulei de masline si putin pesmet. Deasupra budincii se aseaza felii de cascaval si se da cuptorul preincins, cca. 30 de minute la foc potrivit cca. 30 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

in amestec se pot pune si ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sim0na 1

01.03.2012, 21:14

N-am mancat niciodata, dar cred ca-i buna!

Panacris 1

01.03.2012, 21:39

Iti garantez Simona ca e deliciosa.

diana_k 1

02.03.2012, 20:27

bune, bune pastele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]