Budinca de paste cu legume

de lili in Spaghete, 23 Oct 2010 | 9792 vizualizari

 

Nestiind azi ce sa mai fac de mancare, dau fuga la calculator si incep sa bantui pe internet in cautarea unei idei, a unei retete si iata ca ajung pe “Lumea Laurei” unde imi facuse cu ochiul o reteta care pana la urma a fost si sursa mea de inspiratie.
Deci m-am inspirat de Aici, numai ca eu am modificat putin reteta. Dar sa va spun cum am facut:

 

INGREDIENTE

  •  500 gr paste( spaghete)
  • doi ardei
  • doua cepe
  • un borcan de ciuperci
  • un ardeu iute
  • un dovlecel
  • 6 oua
  • 50 ml suc de rosii
  • sare, piper, vegeta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu legume:

Pastele se fiert dupa indicatiile de pe pachet.
Ceapa se toaca si se pune intr-o tigaie in care am incins 1 lingura de ulei . La aceasta se adauga ciupercile feliate , care au fost in prealabil scurse de saramura, ardeiul si dovlecelul.Apoi adaugam sucul de rosii, punem sare, vegeta si piper si lasam sa fiarba cateva minute (amestecand din cand in cand) pana cand a scazut aproape de tot lichidul.
Ouale se sparg si se bat usor cu telul  intr-un vas incapator impreuna cu un praf de sare si unul de piper.Peste amestecul de oua se toarna pastele scurse bine si se amesteca bine. Urmeaza amestecul de legume si din nou se amesteca bine.
Se toarna intr-o tava si se da la cuptor cca 20-30 minute pana se incheaga oul. Dupa ce am pus amestecul in tava eu am batut un ou si l-am intins peste compozitie.
P.S. ar fi bun si cascaval pe deasupra, dar eu nu am avut acuma in casa.

Citeste aici un super-interviu acordat de Lili lui Bucataras(.ro)  La multi ani, Lili!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui, ciuperci si smantana