Bulion de ardei

de elucubratiiculinare in Bulion, 12 Sep 2012 | 5899 vizualizari

 

Un bulion minune!
L-am descoperit de cativa ani si de atunci sunt dependenta de el.
Se poate folosi la ciorbe, sosuri, la toate mancarurile care ar trebui sa contina ardei.
Reteta initiala era fara gogosari, dar fiind un pic mai dulci, am decis sa-i adaug si pe ei.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg rosii,
  • 5 kg ardei kapia,
  • 5 kg ardei gras rosu,
  • 5 kg gogosari.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de ardei:

Rosiile se spala, se inlatura cotorul si se dau prin masina de rosii speciala care inlatura coaja si semintele. Ardeii si gogosarii se spala, se taie coditele si se curata de seminte. Atat ardeii kapia, ardeii grasi si gogosarii se dau prin masina de tocat. Amestecam rosiile cu ardeii si se pun la fiert. se lasa la fiert ~ 30 minute de cand da in clocot. Amestecam sa nu se lipeasca. Bulionul se lasa sa se raceasca dupa care se pune la borcane. Borcanele se pun la fiert in bain-marie. Punem etichete si la camara cu ele!

Si iarna usoara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]