Bulz

de ella 87 in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2013 | 3030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai grisat
  • sare
  • apa
  • telemea
  • branza de burduf
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Se pune apa cu un praf de sare in ceaunel la fiert,cand da in clocot se adauga malaiul in ploaie si se amesteca  pentru a nu se forma cololoase. Se amesteca apoi 5-10 minute pe foc mic si gata.

Cand s-a racit putin,se formeaza cu mana mingiute in care se pune branza de burduf! Apoi,se pun intr-o tava la cuptor.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

RuxyRux 1

08.05.2013, 23:36

Ce bun! Cel mai bun!

Lavinia 1

09.05.2013, 00:14

delicios

Bya Ralu 1

09.05.2013, 14:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta aperitiv