Buseuri cu carne

de Toamna07 in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2012 | 11136 vizualizari

 

Aperitiv rapid,gustos si hranitor.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 800 g carne tocata amestec(porc-vita)
  • 1 ceapa
  • 1 ou mare
  • 2 galbenusuri
  • marar(optional)
  • sare si piper
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buseuri cu carne:

Calim ceapa in putin ulei,adaugam carnea si amestecam bine pana este patrunsa .Nu mai adaugati ulei pentru ca o sa-si lase carnea grasime.
Asezonam cu sare si piper.Mararul il tocati marunt si-l adaugati peste compozitia de carne.

Dam la o parte de pe foc si lasam sa se racoreasca dupa care adaugam oul si amestecam.

Foaia de aluat se imparte in 3 bucati,pe lung,si in centrul fiecarei fasii,de sus pana jos,punem carne.Se formeaza un cilindru iar imbinarea foietajului o lipim cu galbenus batut.

Taiem cilindrul in bucati,pe care le ungem tot cu galbenus.

Presaram cu seminte de susan. Se coc pe hartie de copt la foc iute in cuptorul preincalzit.

Sunt atat de buneeee !:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu piept de pui si crema de branza