Canneloni cu carne

de mimmi in Cannelloni, 23 Aug 2011 | 6031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 foi lasagna
  • 500 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • patrunjel verde
  • cas
  • rosii
  • busuioc
  • sare,piper
  • ulei
  • 1 ou
  • 250 g smantana
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canneloni cu carne:

Calim ceapa si ardeiul taiate marunt in putin ulei, adaugam carnea tocata si le calim impreuna cca 5-10 minute. Condimentam cu sare si piper si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit adaugam un ou si patrunjel verde tocat.

Punem o oala cu apa si putina sare la fiert si cand da in clocot adaugam foile de lasagna, pe rand,dupa care le scoatem pe o farfurie. Punem intr-un capat de lasagna o lingura plina cu amestec de carne si rulam incet sa nu iasa compozitia. Ungem o forma cu ulei sau unt si punem rulourile in forma.

Deasupra intindem uniform smantana, taiem rosiile felii si peste razalim cas. Presaram putin busuioc si dam la cuptor pentru cca 30 de minute. Servim cald.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Canneloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]