Caras a la grec

de luminita20_2006 in Crap / Caras, 12 Aug 2011 | 9283 vizualizari

 

Caras a la grec, o portie de savoare in farfurie

 

INGREDIENTE

  •  caras
  • -1 lamaie
  • - 100 ml apa minerala
  • -patrunjel tocat marunt
  • -100 ml ulei
  • -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras a la grec:

Carasul se curata se spala si se condimenteaza. Se lasa sa stea la frigider 30 minute. Se unge o tava cu ulei se pune pestele si se da la cuptor 30 minute.

Separat se face sosul amestecand uleiul, apa minerala, zeama de la lamaie si patrunjel.

Cand este gata pestele se toarna sosul peste caras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras a la grec" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Bunica 1

31.08.2011, 21:35

Ce peste bun! Daca avea si putin mujdei era perfect

luminita20_2006 1

18.09.2011, 11:41

Bunica eu nu pap mujdei ca nu ma tine stomacul dar pentru cei care pot manca asa ceva cred ca este perfect

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:39

Place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caras cu sos de roşii şi măsline la cuptor