Caras la grill cu ardei rosu sotat

de mihaelar63 in Crap / Caras, 25 Mar 2019 | 3617 vizualizari

 

  Imi place mult carasul , are o carne delicios de dulce . Singurul incovenient este ca are oase mai multe si mai subtiri . Asta chiar nu conteaza pentru un mancator de peste adevarat :D Pestele simplu, preparat la grill cerea ,,ceva" langa el. M-am inspirat din retetele italienesti ale lui Jamie Oliver.

 

INGREDIENTE

  • 1 caras [800 gr ]
  • 3 linguri faina alba
  • 5 linguri ulei masline
  • piper cu coaja de lamaie
  • sare
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 lingura otet balsamic
  • codite de usturoi verde
  • ridichi rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras la grill cu ardei rosu sotat:

  1.  Carasul curatat, eviscerat si spalat se portioneaza in doua bucati [ prin taiere pe sirea spinarii ] .
  2. Sarati si condimentati pestele, folosind piper cu coaja de lamaie.
  3. Tavaliti pestele prin faina alba.
  4. Se incinge tigaia grill unsa cu ulei de masline.
  5. Prajiti carasul pe ambele parti pana devine auriu.
  6. Spalati ardeiul rosu gras si-l taiati cubulete.
  7. Sotati ardeiul in putin ulei de masline si adugati otet balsamic.
  8. Sarati ardeiul sotat si-l amestecati cu codite de usturoi verde.
  9. Serviti carasul cald insotit de ardeiul rosu sotat.
  10. Foarte bine merge garnitura de orez.
  11. Noi am preferat cateva ridichi rosii care nu aduc calorii multe.

                      Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras la grill cu ardei rosu sotat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]