Caras la grill cu ardei rosu sotat

de mihaelar63 in Crap / Caras, 25 Mar 2019 | 3112 vizualizari

 

  Imi place mult carasul , are o carne delicios de dulce . Singurul incovenient este ca are oase mai multe si mai subtiri . Asta chiar nu conteaza pentru un mancator de peste adevarat :D Pestele simplu, preparat la grill cerea ,,ceva" langa el. M-am inspirat din retetele italienesti ale lui Jamie Oliver.

 

INGREDIENTE

  • 1 caras [800 gr ]
  • 3 linguri faina alba
  • 5 linguri ulei masline
  • piper cu coaja de lamaie
  • sare
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 lingura otet balsamic
  • codite de usturoi verde
  • ridichi rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras la grill cu ardei rosu sotat:

  1.  Carasul curatat, eviscerat si spalat se portioneaza in doua bucati [ prin taiere pe sirea spinarii ] .
  2. Sarati si condimentati pestele, folosind piper cu coaja de lamaie.
  3. Tavaliti pestele prin faina alba.
  4. Se incinge tigaia grill unsa cu ulei de masline.
  5. Prajiti carasul pe ambele parti pana devine auriu.
  6. Spalati ardeiul rosu gras si-l taiati cubulete.
  7. Sotati ardeiul in putin ulei de masline si adugati otet balsamic.
  8. Sarati ardeiul sotat si-l amestecati cu codite de usturoi verde.
  9. Serviti carasul cald insotit de ardeiul rosu sotat.
  10. Foarte bine merge garnitura de orez.
  11. Noi am preferat cateva ridichi rosii care nu aduc calorii multe.

                      Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras la grill cu ardei rosu sotat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

27.03.2019, 19:11

Cand sunt preparate cu peste, ii trimit pe ai mei in vizite!

dantes 1

28.03.2019, 09:10

Bun!

Catalina L 1

29.03.2019, 17:50

minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

ieri la 08:46

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

pe 23.04 la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar, cu sos de unt