Carnaciori in foietaj

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2015 | 3915 vizualizari

 

Buni atat calzi, cat si reci.

 

INGREDIENTE

  • 5 carnaciori din carne de porc (180g);
  • 120g aluat de foietaj congelat;
  • un galbenus;
  • seminte de susan.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi!

Se decongeleaza aluatul de foietaj si se taie 5 fasii de circa 1 cm latime.

Carnaciorii se imbraca in aluatul de foietaj, dupa care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu jumatate din galbenus, apoi peste ei se presara seminte de susan. Cand s-au facut pe jumatate, carnaciorii se scot din cuptor, se intorc pe partea cealalta si se ung cu galbenusul ramas, apoi se presara din nou seminte de susan. Se baga tava iar la cuptor pana cand se rumeneste frumos foietajul.

Carnaciorii se pot servi atat calzi, cat si reci, alaturi de ketchup sau mustar.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu chimen si parmezan