Carnaval

de epurasha2bb in Porc, 9 Mar 2010 | 5722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6-8 bucati potrivite de muschi de porc cu putina grasime,
  • 2 cepe ,
  • 2 ciupercute champignion proaspete cu tot cu cotor,
  • 4 graunti mici de usturoi,
  • 1/2 rosie,
  • 4 masline negre,
  • 1 buchetel mic de brocoli,
  • 2 cartofi,
  • 4 linguri de vin,
  • 2 linguri de pasta de tomate,
  • marar verde,
  • cateva feliute de cascaval,
  • putin ketchup pt.decor.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaval:

Taiem cepele bucati mari si ciupercile si le calim in tigaie impreuna cu bucatile de carne dar nu mult doar putin cat sa nu fie crude.Apoi le asezam pe fundul vasului de lut tinut in prealabil in apa o jumatate de ora.Apoi punem cartofii taiati felii groase.Eu am avut niste cartofi gata copti in folie de aluminiu dar ii puteti fierbe putin sau puteti sa-i puneti si cruzi.

Apoi presaram si grauntii de usturoi taiati in 3 si apoi bucatele marunte de rosie, maslinele felii mari, bucheteleul de brocoli sfaramat peste tot si mararul si cascavalul deasupra din loc in loc.unem cam un polonic de amestec de vin cu pasta de tomate si putina apa. Presaram sare mare si rasnim piper negru proaspat.Bagam vasul in cuptorul rece neincins dinainte si dam drumul la foc la inceput mai mic apoi spre sfarsit dam focul mare si luam capacul ca sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]