Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor

de Satisfyyourcravings in Porc, 24 Noi 2016 | 3039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame muschi de porc, taiat cuburi
  • 1 lingurita mix 5 condimente chinezesti
  • sare
  • 3 linguri de ulei
  • 120 grame ciuperci, feliate
  • 1/2 varza chinezeasca, taiata fasii
  • 1 bucata de 2 cm de ghimbir, tocata
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cana orez
  • 1 morcov taiat rondele
  • 2 cani de supa
  • 4 linguri sos Hoisin
  • ceapa verde taiata rondele pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se presara carnea de porc cu mixul de condimente, sare si piper, apoi se prajeste in 2 linguri de ulei, la foc mediu spre mare, pana devine aurie, 3-5 minute, apoi se transfera pe o farfurie. 

Se reduce focul la mediu si in aceeasi tigaie se adauga ciupercile si restul de ulei. Se calesc cateva minute, pana devin aurii. Se adauga varza, usturoiul si ghimbirul. Se adauga sare si se calesc 2 minute, pana cand varza s-a inmuiat.

Se adauga orezul si morcovul, apoi supa si 2 linguri de sos Hoisin. Se aduce la punctul de fierbere, se acopera cu un capac si se transfera in cuptorul preincalzit unde va ramane pentru 20 de minute.

Intre timp, se amesteca carnea de porc cu restul de sos Hoisin. Se adauga peste orez si se mai gateste 3-4 minute in cuptor, pe raftul superior, fara capac, pana cand carnea devine crocanta. 

Se serveste cu rondele de ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor