Carne de vita la slow cooker Crock-Pot cu ardei, rosii si branza Feta

de Satisfyyourcravings in Slow Cooker, 6 Mai 2018 | 5302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 grame carne de vita
  • 2 linguri Metaxa sau Cognac
  • 6 linguri de ulei
  • 100 ml otet fructat din vin rosu (eu am folosit cu capsuni)
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita paprika afumata
  • sare, piper
  • 2 rosii
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare, piper, zahar
  • 100 grame branza Feta
  • orez gatit pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vita la slow cooker Crock-Pot cu ardei, rosii si branza Feta:

Carnea se taie cuburi nu foarte mici si se amesteca, in vasul slow cooker-ului cu Metaxa, uleiul, otetul, oregano, paprika, sare si piper si se lasa la marinat 10 minute. 

Intre timp, se toaca rosiile cuburi mici, ardeii bucati nu foarte mici, iar usturoiul se feliaza. Dupa cele 10 minute, se adauga in vasul  slow cooker-ului Crock-Pot, impreuna cu pasta de tomate, sare, piper si zahar. Se gateste 6-8 ore la setarea Low sau 4-5 ore la setarea High. Cu o ora inainte de expirarea timpului, se adauga branza sfaramata. 

Se serveste cu orez. 

TIPS-URI

1

Se poate gati si in cuptor la 180 de grade Celsius, pentru 2 ore acoperit cu folie de aluminiu, iar branza Feta se adauga de la inceput.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita la slow cooker Crock-Pot cu ardei, rosii si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]