Carne de viţel în sos de ceapă

de diaconta in Vita, 3 Feb 2013 | 8066 vizualizari

 

Imi place foarte mult carnea de vită sau viţel cu multă ceapă,dar din păcate nu e o mâncare pe care s-o manânci prea des.Dar cum vă spuneam,dieta de Luni……

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de viţel
  • 2 buc ceapa roşie
  • 2 buc ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 200 ml suc de roşii
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • Sare,piper,nucsoara
  • Ulei
  • 1 lingura smântâna
  • verdeata
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de viţel în sos de ceapă:

Carnea de vitel am taiat-o felii mai groase si am prajit-o în putin ulei.Am scos-o pe o farfurie si am pus în ulei ceapa taiata marunt,morcovul taiat si el si o parte razuit.

Dupa ce le-am calit putin,le-am transferat împreuna cu carnea într-un vas de lut.

Am condimentat,am pus sucul de rosii,foile de dafin si apa cât sa acopere totul.

Am acoperit cu un capac si am lasat sa fiarba la foc mic cam doua ore.

Spre final am adaugat usturoiul zdrobit si verdeata.

Dupa cum se observa,carnea a fost foarte frageda si se topea în gura.

De servit neaparat alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de viţel în sos de ceapă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

diaconta 1

04.02.2013, 09:19

Timi) cu siguranta's mai multe cele care-ti plac

alba_zori 1

04.02.2013, 15:19

mmm ce buna si frumoasa prezentare,si imi place mult farfuria ta,e super!

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 22:33

buna carnita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]