Carne in untura

de Lau in Mancaruri cu carne, 19 Apr 2020 | 3225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carnati de porc afumati
  • 2 kg carne de porc proaspata
  • 2 kg carne de porc afumata
  • 5 kg slanina
  • 1 lingura sare la un kg de untura
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne in untura:

Slanina o taiem in bucati de cca 3-4 cm (cam migaloasa treaba asta).

Intr-un ceaun, adaugam slanina si o punem pe foc mic amestecand ocazional.

Lasam pe foc mic pana ce bucatile de slanina scad in volum si incep a se rumeni.

Cu ajutorul unei palete scoatem bucatile de grasime.

In grasimea ramasa adaugam carnea proaspata taiata bucati.

Lasam sa se inmoaie bine si incepe sa se rumeneasca.

Adaugam carnea afumata taiata bucati.

Lasam pe foc sa se prajeasca impreuna pana ce carnea este moale si se desface cu furculita,la final adaugam carnati si mai lasam 5 min.

Cu ajutorul unei palete scoatem carnea intr-un vas si lasam untura sa se raceasca (dar sa fie lichida)

Asezam in borcane carnea si turnam untura sa acopere carnea.

Inchidem borcanele si lasam sa se raceasca la temperatura camerei dupa care le depozitam in camara.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne in untura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (13)

deyutzky 1

20.04.2020, 02:03

O bunatate!

Rahela Velicu 1

20.04.2020, 09:57

Imi place!

Panacris 1

20.04.2020, 11:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]